Please leave this field empty.
Saunan lauteet

Ensiluokkaiset saunan lauteet

Perinteiset, suorat saunan lauteet, kuten Major III-mallin lauteet, ovat sopuisat hinnaltaan laatuun nähden, ja siksi loistava vaihtoehto saunaan kuin saunaan. Toimivilla lisävarusteilla se on muokattavissa tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Malli on aina kuitenkin juuri sinun saunaasi tehty, ja saunan lauteet ovat ensiluokkaisista materiaaleista valmistetut. Saat peruslauteemme noudettuina, kotiinkuljetettuina tai asennettuna, mikä sinulle parhaiten sopii. Materiaaleina niin tervaleppä, lämpöleppä, haapa kuin lämpöhaapa. Saunan lauteiden malliin ja muotoon vaikuttavat muun muassa saunatilan koko sekä oven ja kiukaan sijainti.

Koko sauna kerralla kuntoon 

Teemme myös kokonaisvaltaiset saunaremontit ja saunan lauteiden lisäksi saunapenkit, laudepäädyt, saunakiukaat ja saunapaneelit. Palvelemme asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden, joten meiltä saat aina yksilöllisesti juuri Sinun saunaasi tehdyt ja mitoitetut saunatuotteet. Tutustu myös muihin saunatuotteisiimme!

peruslauteet

Major III – paketti sisältää seuraavat saunan lauteet: Ylälaude syvyys 540mm, alalaude syvyys 440mm vakiona. Seinäkannakkeet ylälauteelle 490mm ja alalauteelle 875mm. Kaide, joka on vakiona puolet lauteiden mitasta. Nousupenkki halutun levyisenä h= 350mm ja syvyys 440mm. 

Alalaude liukuu tarvittaessa ylälauteen alle helpottamaan siivoamista. Ylälauteen kannen voi nostaa pystyyn.
Puulajit: Tervaleppä, lämpöleppä, haapa, lämpöhaapa.
Pituus: asiakkaan toiveen mukaan. Valmiista pinnoista mitta – 15mm.

Laudeasennusohje

l-laude

Major III / L – laudepaketti sisältää saunan lauteet sekä muun kokonaisuuden, kuten L-muotoisen ylä- ja alalauteen, kaiteen, nousupenkin, kiinnitystarvikkeet ja asennus- ja huolto-ohjeet.

Puulajit: Tervaleppä, lämpöleppä, haapa, lämpöhaapa
Pituus: asiakkaan toiveen mukaan

kaide2-300x223

Major kiukaan voit upottaa alalauteeseen. Kuvassa on integroitu kiuas ilman kaulusta, suojakaiteella (lisävaruste).