Please leave this field empty.
Saunaremontti

Kokonaisvaltainen saunaremontti 

Saunan valmistaminen kalusteineen on erikoisosaamistamme. Saat kokonaisvaltaisen ja toimivan saunaratkaisun ammattitaitoisella toteutuksella Saunamajorista. Toimimme alueilla Tampere, Turku sekä koko Uusimaa, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi. Kuuntelemme mielellämme ehdotuksesi omaksi saunaksesi ja suunnittelemme sen toimivaksi kokonaisuudeksi Sinun ehdoillasi!

Saunaremontti takaa unelmiesi saunan

Meiltä saat laadukkaan, toiveita ja tarpeita vastaavan yksilöllisen toteutuksen. Toteutamme saunaremontit niin kotiin kuin mökille, yksityisille ja yrityksille. Autamme saunan suunnittelussa ja ideoinnissa, ja onkin suotavaa hyvissä ajoin miettiä värejä, materiaaleja kalusteita. Kun saunatila on tehty asukkaiden mieltymysten mukaisesti ja tilan erityispiirteet huomioon ottaen, se on taatusti viihtyisä ja houkutteleva rentoutumisen mekka. 

Kaikki saman katon alta 

Toteutamme saunaremontit kokonaisvaltaisesti. Saman katon alta löydät meiltä niin saunan lauteet kuin kiukaat, kylpyhuonesaunat ja saunakodat. Osaamiseemme kuuluu myös ovet ja lasiseinät asennuksineen. Valmistamme mallit tarvittaessa asiakkaiden toiveiden mukaan. Meillä on Virossa oma höyläämö, joka takaa monipuolisen ja riittävän materiaalivalikoiman isompiinkin kohteisiin. Valmistamme kuitenkin erikoislauteet ja mittatilaustuotteet aina Forssassa.

Asiakaslähtöistä palvelua 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa saunatilan suunnittelussa ja varmistaa, että lopputulos vastaa kaikkia vaatimuksia. Asiakas saa viimeistä yksityiskohtaa myöten viimeistellyn saunan käyttövalmiina. Urakoimme niin pieniä kuin suuria kohteita Tampere–Turku -akselilla sekä muualla Etelä-Suomen alueella, pääsääntöisesti noin 150 km säteellä Forssasta. Saat meiltä niin kokonaisvaltaiset urakat kuin saunapaneelien tai saunan lauteiden uudistamisen. Kun toiveissa on laadukas saunaremontti, ota yhteyttä Saunamajoriin!