Please leave this field empty.
Palvelut

Suunnittelu

Suunnittelemme kanssasi toiveittesi mukaiset erikoislauteet tai sauna- ja kylpyhuonekokonaisuudet. Otamme huomioon erikoisratkaisuissa myös toimivuuden ja käyttömukavuuden. Suunnittelu on mahdollista tehdä yhdessä myös paikanpäällä perusmallistolla ja räätälöidyillä ratkaisuilla.

Urakointi

Urakoimme ”avaimet käteen” periaatteella saunat, kylpyhuoneet, oleskelutilat, wc:t sekä muut sisustuskohteet.   Vedeneristykset ja laatoitukset ammattitaidolla ja sertifioidusti. Urakointimme sujuu joustavasti sovitulla aikataululla laajan yhteistyöverkostomme avulla. Saat kaiken tarvittavan materiaalin ja avun kauttamme.

Saneeraus

Saneerauskohteissa toimitamme nopeasti halutut materiaalit, tarvittavat ammattilaiset ja tuotteet eristeistä pintamateriaaleihin ja pintakäsittelyihin. Kun kaikki materiaalit ja tekijät tulevat samasta paikasta kohteenne valmistuu kustannustehokkaasti ja vaivattomasti.

luotettava-kumppani

 

 

Rahoitus

Teemme yhteistyötä Vendigon kanssa, jonka kautta voit hakea helposti ja nopeasti remonttirahoitusta! Vendigo ei itse myönnä lainaa, vaan vertailee puolestasi lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, jotta saisit todennäköisemmin lainaa parhailla lainaehdoilla.

Sähköinen hakemus on helppo täyttää kaikilla päätelaitteilla ja saat luottopäätöksen muutamassa sekunnissa hakemuksen lähettämisestä. Katso lisää osoitteessa www.vendigo.fi 

Kysy lisää!

Petri Rantanen
Puh. + 358 (0)40 836 4978
petri.rantanen@saunamajor.fi