Please leave this field empty.
Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti ammattitaidolla

Saunamajor Oy palvelee suunnittelusta avaimet käteen -toteutukseen niin Tampereella ja Turussa kuin koko Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Otamme huomioon pienimmätkin asiakkaan tarpeet osana suunnittelua ja mitoitusta. Tavoitteena on luoda kylpyhuone, joka palvelee kaikkia asiakkaan tarvitsemia toiminnallisuuksia. Kun kylpyhuoneremontti tulee ajankohtaiseksi, ota yhteyttä! Autamme mielellämme unelmien toteuttamisessa.

Yksilöllistä ja asiakaslähtöistä palvelua

Toteutamme niin kokonaisvaltaiset kylpyhuoneremontit kuin pienet pintaremontit toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Meiltä saat aina luotettavaa ja asiakasystävällistä palvelua vankalla kokemuksella ja osaamisella. Luomme haluamasi kotikylpylän viimeistä yksityiskohtaa myöten hiottuna. Vedeneristyksen teemme sertifioidusti työn vaatimalla kokemuksella ja koulutuksella. Nopea ja joustava toimintatapamme mahdollistaa suunnitelmien uudelleen arvioinnin myös remontin aikana. Olemme apunasi kaikissa remontin vaiheissa.

Kaikki palvelut saman katon alta

RTV Oy kanssa yhdessä räätälöity laattamallisto ja oma paneelimallistomme takaavat stressittömän vaihtoehdon kylpyhuoneremontillesi. Meiltä saat niin valaistukset, kiukaan kuin vesikalusteet. Putki- ja sähkötyöt hoituvat helposti kauttamme ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme avustuksella. Pitkäaikainen ja testattu yhteistyö sähkö- ja LVI-asennuksissa takaa luotettavan ja joustavan toimintatavan aikataulussa pysyen. Voimme kokemuksesta suositella tuotteitamme, joihin saat ammattitaitoisen asennuksen takuun kera.

Pitkäikäinen ja toimiva kylpyhuone

Käytännöllinen kylpyhuone takaa nopeat aamulähdöt ja mahdollistaa parhaimmillaan arjen hemmotteluhetken. Toteutamme pitkäikäisen, toimivan ja silmää miellyttävän lopputuloksen, joka helpottaa arjen pyöritystä. Ammattitaidolla tehty märkätilaremontti takaa, ettei vesieristys aiheuta ongelmia myöhemmin. Remontti kannattaakin tehdä aina kerralla alan ammattilaisten kanssa, jotta säästytään kalliilta jälkikorjauksilta. Onnistunut kylpyhuoneremontti nostaa parhaimmillaan myös asunnon arvoa. Käytämme vain alan parhaita työmiehiä, laadukkaimpia materiaaleja sekä luotettavia ja pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Asukkaiden tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti tehty kylpyhuone kruunaa koko asunnon! Palvelemme alueilla Tampere ja Turku sekä koko Uusimaa, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi. Niin pientä tai vaikeaa kohdetta ei ole, jottei Sinun kannattaisi kysyä kylpyhuoneremonttia meiltä. Tutustu toteuttamiimme projekteihin kuvagallerian kautta ja ota yhteyttä ammattilaiseen!